Up Me Ka Ba Lyrics Part 2 - यूपी में का बा लिरिक्स पार्ट - 2 - 2022

Up me ka ba lyrics part 2 – यूपी में का बा लिरिक्स पार्ट – 2

नेहा सिंह राठौर के द्वारा Up me ka ba lyrics part 1 रिलीज़ करने के बाद से Up mein ka ba lyrics part 2 रिलीज़ कर चुकी है। जिसको नेहा सिंह राठौर ऑफिसियल यूट्यूब पे रिलीज़ हो चूका है। अभी तक इस गाने को लाखो करोडो लोगो देख चुके है और काफी पसंद कर रहे है।

आज हम सुर संग्राम वेबसाइट के माध्यम से यूपी में का बा लिरिक्स पार्ट – २ को शेयर कर रहा हु। Up me ka ba lyrics part 2 को भी आप मेरे वेबसाइट में पढ़ सकते है और वीडियो भी पूरा देख सकते है।

Up mein ka ba lyrics part 2

आरे खेती के पूजी जर गइले
गन्ना सब सड़वा चर गइले

आरे खेती के पूजी जर गइले
गन्ना सब सड़वा चर गइले
भर सिवाने हुल हुल हुल भैसा लेख दात बा
का बा यूपी में का बा

आरे कुल के दीपक हरदल में है अइसन करामात बा
आरे कुल के दीपक हरदल में है अइसन करामात बा
नेता नगरी के कला चिठा अबकी खुले जाट बा
आरे का बा
यूपी में का बा

रेप अपहरण नेताजी के जाहिर र मिजाज बा
रेप अपहरण नेताजी के जाहिर र मिजाज बा
काहो भैया काहो बहिनी इहे राम राज्य बा
आरे का बा
यूपी में का बा

होटल से खाना मंगा के घुरहू घरे खाले
होटल से खाना मंगा के घुरहू घरे खाले
घुरहू के पसीना महकत रहे कहे में न लजाले
आरे का बा
यूपी में का बा

एगो बात सुन ल बार बार कहे ल न हमसे सवाल काहे
आरे वोट देहब तहके त सवाल पूछब केसे
आरे वोट देहब तहके त सवाल पूछब केसे
आ सच बतिया कहिले त मरीचा काहे लेसे
अरे का बा
यूपी में का बा

जिंदगी झंड बा
फिर भी घमंड बा

Up mein ka ba part 2 Lyrics in English

Are kheti ke puji jar gaele..
Ganna sab sadawa char gaele ..

Are kheti ke puji jar gaele..
Ganna sab sadawa char gaele ..
bhar siwane hul hul hul bhaisa lekh dat ba ..
ka ba up me ka ba

Are kul ke dipak haradal me hai aesan karamat ba
Are kul ke dipak haradal me hai aesan karamat ba
Neta Nagari ke kala chhitha abaki khule jat ba
Are ka ba , Up me ka ba

Rape Apaharan netaji ke jahir r mijajaj ba
Rape Apaharan netaji ke jahir r mijajaj ba
kaho bhaiya kaho bahini ehe ram rajya ba..
Are ka ba.. Up me ka ba

Hotal se khana manga ke ghurahu ghare khale
Hotal se khana manga ke ghurahu ghare khale
Ghurahu ke pasina mahakat rahe kahe me na lajale
Are ka ba.. Up me ka ba.

Ago bat sun l bar bar kahe l na hamse sawal kahe
Are vote dehab tahake t sawal puchhab kese
Are vote dehab tahake t sawal puchhab kese
Aa sach batiya kahile t maricha kahe lese
are Ka ba up me ka ba..

Jindagi jhand ba
phir bhi ghamand ba

1 thought on “Up me ka ba lyrics part 2 – यूपी में का बा लिरिक्स पार्ट – 2”

Leave a Comment

%d bloggers like this: